May 14, 2009

Something something something dark side

Un plan malefic iese la iveala. Cu un yoyo poti cuceri lumea folosind multiple procedee simple si eficiente. Insa ambele necesita multa rabdare.

De exemplu, o varianta buna de dominatie mondiala prin yoyo este folosirea lui cu scop hipnotic. In sensul asta nu ai nevoie decat de niste leduri si/sau un spinner. Si niste ochi ciudati. Eventual cu un strabism pronuntat si intentii malefice. Ochii negrii ajuta de asemenea, dand impresia de ochi ai diavolului, efect manifestat prin confundarea totala a retinei cu restul ochiului, privand restul lumii de intelegerea directiei in care te uiti sau intentiile adevarate. Si in timp ce hipnotizezi oamenii cu miscarea suav-oscilatorio-dubioasa a jucariei, poti sa le impui ganduri criminale, facandu-i fie sa se omoare intre ei, fie sa rastoarne guverne, fie sa se comporte ca niste gaini, dandu-ti astfel puterea de zeu, sau de politician. Discutabil, hipnoza nu a fost niciodata forma mea favorita de manifestare a vointei. Mi se trage din concepte Wicca de noncorupere a individului si rupere a vointei acestuia de cursul ei normal. Manifestarea vointei intr-un plan superior de existenta ar trebui facuta cu responsabilitate. Nu este nimeni mai superior decat altul, oricat ar deranja ideea asta...

Un alt mod de dominatie mondiala cu un yoyo ar fi urmatoarea varianta:
Se detaseaza sfoara ordinara, si se pune guta foarte flexibila. Sunt convins ca exista si se comercializeaza, faptul ca nu stiu eu unde sau cum se numeste tine de faptul ca nu sunt pescar, desi as dori sa pescuiesc candva, dar sa nu ne abatem de la subiect. (ca sa ma abat putin ma gandesc ca ar merge sa pescuiesc candva de pe yahtul meu in timp ce nevasta supermodel se plimba pe punte si-mi aduce un pina colada, pescuitul presupunand desigur ca voi arunca pestele la loc in apa, intrucat nu pot sa-l omor, si nevasta va intelege asta) Asadar, echipat cu guta in loc de sfoara, yoyo-ul devine o arma letala, putand trece neobservat de orice filtru de politie, si garantand asasinate silentioase si aproape neidentificabile. Sigura parte proasta este faptul ca trebuie o proximitate maxima fata de victima, facand asasinatele de oameni foarte importanti aproape imposibila. Insa cu putina perseverenta si rabdare, poti ajunge in varful piramidei oamenilor crimei organizate facand aceste mici asasinate, si cu timpul yoyo-ul va ajunge un trademark al mafiotului organizat si calm, care controleaza prin bani absolut totul de la fabrica de pufuleti la parcul de distractii.

O a treia posibilitate este cea in care yoyo-ul e folosit ca manevra de indoctrinat tinerii, facandu-i dependenti de miscarea lui lasciva verticala. Cu putini bani obtinuti prin metoda descrisa anterior, se pot face reclame la yoyo-uri, acesta ajungand in viitor ca un must-have pentru orice tanar. Si nimeni nu va banui ca in el se afla un dispozitiv de localizare globala, si un emitator de unde gamma pentru control al mintii. Si la un moment cand o mare majoritate din oameni vor avea asa ceva la purtator, cu o singura lovitura de gratie iti poti materializa propria armata de supersoldati, gata sa ucida fara sentimente si fara dubii, gata sa asculte orice ordin. Si cand lumea a fost cucerita de poti distra facandu-i sa se lupte pana la moarte intre ei, urmarind carnagiul in timp ce savurezi struguri proaspat culesi direct din mana inaltei preotese a propriei tale religii, in timp ce un intreg harem, tavalite in prealabil printr-un amestec de scortisoara si vanilie, iti asigura confortul prin miscarea inceata verticala a unor copaci intregi de eucalipt.

O a patra si mai stranie varianta presupune gasirea unor cercetatori suficienti de dementi si bine echipati incat sa te ajute sa construiesti un accelerator de particule in interiorul yoyo-ului si sa incerci prin rotatie sa generezi o gaura neagra ce va rupe in doua locul geometric afiliat planetei, fie distrugand fie propulsand in alt colt de univers acest mic colt de rai pamantesc. De asemenea poti ameninta guvernele lumii ca poti face asta in speranta unei cooperari pasnice sub amenintarea planetara, si sperand sa nu fii linsat de echipe sas in mijlocul noptii pentru tentativele tale parsive de a distruge Pamantul. Discutabila varianta asta, tehnologia nu ajuta intotdeauna.

O a cincea varianta ar fi sa gasesti un geniu nebun care sa domine deja lumea, si sa-i promiti ca-i dai yoyo-ul sa se joace cu el o data pe saptamana cu conditia sa te lase sa conduci lumea. Si in momentul in care conduci lumea sa ordoni asasinarea lui.

Da, yoyo-ul va fi la putere.

No comments:

Post a Comment