Apr 19, 2009

Zombie Jesus walks again!

In urma experientei cu un boardgame continand chestii nemoarte, care se misca incet si in general mananca creier, am concluzionat ca neviul trebuie sa existe si in forma reala. Altfel nu se baza o intreaga religie pe aceasta idee nu? Trebuia sa se infunde la un moment dat daca nu era posibila reintoarcerea din meleagurile urat mirositoare ale starvurilor. Deci este posibil sa ne confruntam curand cu un virus care sa produca un astfel de fenomen de revenire la pseudoviata a unor mortaciuni. Altfel nu existau atatea filme si jocuri cu ideea asta. Filmele sunt facute sa ne pregateasca pentru evenimentele ce vor urma, ne pregatesc psihologic deci pentru nemorti umblatori si virusi care ne transforma in asa ceva. Minunat, n-am nevoie decat de o pusca si multa munitie.

E oare asa de greu sa ne obisnuim cu ideea ca moartea este ceva permanent si intrarea in nefiinta nu poate fi revocata? Desigur amintirea si gandul la persoana respectiva o poate tine intr-o existenta teoretica, chiar o existenta fizica daca gandurile sunt materializate sub forma electronica. Deci un om poate trai si prin alti oameni intr-un mod ideal. Dar manifestarea vointei acestuia nu cred ca mai intra in discutie. Sau intra daca admit ipoteza noosferei aflate in expansiune permanenta. Mi-ar face placere sa cred ca atunci cand voi intra in pamant (desi nu-mi surade ideea sa-mi fie craniul regulat constant de viermi si alte organisme) ca imi voi retine energia vointei si posibilitatea manifestarii acesteia in orice forma. Inclusiv sub cea de amintire subita in cadrul celor dragi. Sughit spontan pentru toata lumea. Ah ce frumos vers se aude in clipa asta "i don't want to set the world on fire, i just want to start a flame in your heart". Adorabil. Melodiile de pe coloana de la fallout se potrivesc momentului asta. Teoretic este o noapte sfanta si miraculoasa. Care poate fi legata de ipoteza cadavrelor ambulante care mananca creier. Poate profetul nazaretian chiar a inviat pe vremea lui. Si vroia sa manance creier.
Ce-ar fi facut apostolii?
a) oferit creier
b) oferit topor la cap
c) intors si celalalt creier
d) fugit
Din pacate cred ca nu exista vreo marturie ca ar fi dorit creier totusi cand ar fi inviat. Sau ca ar fi fost lovit cu un topor de un apostol cu initiativa. As fi platit sa vad asa ceva insa. Si musamalizare ce ar fi urmat in legatura cu dragostea universala. Desi, sunt convins ca undeva in lume exista si zombifilie. Oameni care ar dori sa faca dragoste fierbinte cu o mortaciune ambulanta. Si care ar plati sa faca asta. Asta suna a idee buna!

****IDEE DE SITE: ZOMBIE PORN****
Argumente Pro:
-Exista sigur cativa amatori de asa ceva dipusi sa plateasca.
-Ieftin de intretinut, aparent zombii nu mor chiar daca nu mananca. Si nici n-au ce face cu banii.
-Zombii neavand creier functional, nu au retineri etice si deci sunt dispusi sa faca orice.
-Lipsa necesitate retusare in aftereffects/photoshop. More gore = better porn.
-Usor de lichidat daca se naruie industria.
Argumente Contra:
-Greu de facut rost de zombii.
-Starurile se pot descompune de pe o zi pe alta.
-Se pot descompune in zonele esentiale pentru industrie.
-Reactii adverse de la grupuri religioase.
-Creierul e greu de gasit. Necesar pentru motivatie de a trece la actiune.
-Actiunea poate fi intrerupta in orice moment de Milla Jovovich. Si nu intr-un sens bun.

Cine se incumeta sa-l faca?

PS: Profetul merge din nou! Si imparte cozonaci si oo rosii cu un iepure turbat si supradimensionat din ciocolata. Care are ceapa verde la el! (Easter in a nutshell)

2 comments:

  1. Oare Zombie Jesus atunci cand ataca foloseste 2 zaruri si primeste un bonus de +2 la orice roll ? Si in loc de zombies spawneaza 00 din care ies zombie bunnies ? Zombie Jesus e un fel de Zombie Hero ?

    ReplyDelete
  2. zombie jesus e un uber zombie hero. Poate sa se ridice din morti si sa ridice si pe altii. E un fel de uber boss de nivel.

    ReplyDelete