Feb 25, 2011

Izolarea bazei mentale

Experiment:
Eliberarea sclaviei mentale prin izolarea constientului de factorul social.

Ipoteze simplificatoare:
Nu exista perturbatori interni de la aceasta idee. De asemenea nu exista consecinse morale sau sechele sociale ulterioare. Nu poate fi interconectata izolarea cu deprivarea de libertate (variabile independente). Se ignora suplimentele sociale virtuale ca fiind neconcludente (facebook lurking). Se neglijeaza ideea muzicii pe post de factor social.

Buguri cunoscute:
Implica alienare si privare de libertate prin indepartarea factorului social din mintea umana. Paradox prin logica circulara, eliberarea presupune constrangeri.

Concluzii:
Experiment inconsistent cu realitatea si redundant prin concluzii eliptice. In concluzie nu-l vom pune in aplicare. E stupid.

Alte observatii irelevante:
Filmele amuzante pot fi sub forma de desen animat cat timp sunt amuzante prin natura lor. Amuzamentul variaza invers proportional cu energia disponibila in sistem. Desi cateodata sunt direct proportionale. Singura concluzie ar fi ca variaza periodic de tip sinusoidal. Pentru mai multe informatii voi face niste studii irelevante si neconcludente. Dupa care voi uita rezultatul. Si ma voi declara satisfacut si impacat cu mine insumi folosindu-ma de ideea ca nu conteaza destinatia cat timp calatoria e distractiva. Si viata este o calatorie cu destinatie foarte bine cunoscuta, si o calatorie mai splendida si mai frumoasa decat orice basm cu tente epicoase. Si prin asta remarc cum mentalitatea se schimba rar, dar marul din ghiozdan ramane intreg si bun. Logica circulara prezenta, eroare in sistemul primar de comunicatii. Antena de comunicare interna e la pamant. Ceva din mine emite din toate puterile. Si nu-l receptionez. Ma pierd cateodata in propriul sir de ganduri. De cele mai multe ori ma regasesc folosindu-ma de ancore emotionale ce ma tin conectat de o realitate continua si statornica. Statornicia cladeste viitorul, asa cum fara fundatie, un stalp tinde sa devina pilot. Si din pacate nu un pilot de incercare. Somnul si oboseala imi bat in geam. Ii ignor. Nu-mi plac, nu-mi sunt prieteni. Nici dusmani tehnic vorbind, dar nu-mi sunt simpatici....

Si-n concluzie si-asa deci, n-am concluzie concludenta.

1 comment:

  1. Cand ne mai incanti cu scrierile tale? mie sincer mi-e dor...

    ReplyDelete