Feb 2, 2010

Ea

Ea. Personaj recurent in visele mele. Personaj recurent cumva in mintea mea. Personaj recurent in sufletul meu.

Cine e ea? Ce vrea ea? De unde vine ea? Stie ea sa faca clatite?

Ea imi face visele mai frumoase. Datorita ei ma trezesc mai bucuros. Ma trezesc zambind. Ma trezesc trist ca visul s-a sfarsit, dar vesel ca o voi revedea in alt vis. In alta dimensiune. In alta forma. Un milion de forme diferite de si-ar insusi, si tot as recunoaste-o. E intotdeauna ea.

Cateodata nu vad cum arata. Alteori uit cum arata de indata ce ma trezesc. Dar o stiu intotdeauna. Nu se poate ascunde indiferent de modul de manifestare. Stiu ca e ea. Stiu ca ma iubeste desi n-o spune niciodata. Stie ca o iubesc desi nu ii zic niciodata.

Cateodata mi se pare ca exista. Cateodata mi se pare ca o recunosc pe strada. Dar inca nu mi s-a intamplat sa o cunosc. Sau poate o cunosc deja. Poate ma cunoaste. Poate vine de departe sau poate sta in blocul de langa. Poate stie sa faca clatite mai bine ca vali. Poate stie sa aprecieze o parodie. Poate seamana cu megan fox. Sau poate nu. Poate exista doar in mintea mea ca iluzie creata de pufosime. Poate am creat-o fara sa vreau fiind prea des in dispozitia de a imbratisa planeta. Poate nu este altceva decat o rabufnire nervoasa. Poate este o autoiluzionare nondeceptiva si pseudocontrolabila. Poate este un semn ca mintea-mi aluneca vertiginos catre discutii singulare semnificative. Poate inseamna schizofrenie.

Dar in ultimul vis ea era o tanara cercetatoare din forta colonizatoare din care faceam parte. Si alaturi de care m-am luptat cu creaturile intunericului folosite si invocate de bastinasii agresivi. Care nici macar nu erau nasi, erau doar niste basti. Pluralul de la basca. Si erau urati. Sau cel putin erau urati fata de ea. Ea era adorabila. Chiar si cand impusca cainii pluricapitati (cu mai multe capete) direct in dinti cu o pusca de calibru 12.8 era adorabila. Si asta e cel mai important. Macar in vise sa fiu indragostit si sa iubesc fara dubii si fara limite. Iubesc exploziile de sange demonic din cainii pluricapitati.

Tare curios sunt cand o s-o intalnesc pe ea, si cum o sa arate. Si ce o sa vrea de la viata. Si cum o sa faca clatite. Si alte dubii si dileme.

PS: buna treaba cu scrisul din pat, chiar este mai romantic, desi poate dureaza mai mult. Si in plus operamini are ca fundal la post negru total. Mult mai relaxant. Maine ma voi stradui sa vad daca nu se poate face ceva si cu interfata desktop firefoxiana. Negrul e mai frumos. Intunericul e mai frumos. Noaptea e frumoasa. Visele sunt frumoase cateodata. Alteori sunt de cacat.

4 comments:

  1. Msh, instaleaza Opera MOBILE, nu Opera Mini :) It is teh kool.

    ReplyDelete
  2. Deci ti-ai luat internet mobil de la Portocaliu, sa inteleg?

    Commentu de mai sus si al meu sunt ca bancu ala:

    Mai multi geeksi. Unul dintre ei se apuca sa povesteasca:
    Mama, am agata aseara o tipa super, tate, buci, etc. Am ajuns la mine acasa, am dezbracat-o, am pus-o pe tastatura noului meu calculator si i-am...

    Toti in cor: Ce calculator ti-ai luat?

    ReplyDelete
  3. msh exista o EA in viata ta reala?????
    de care noi nu stim

    ReplyDelete
  4. Nu te cunosc, nu ma cunosti. Probabil nu te intereseaza parerea mea dar libera exprimare de pe internet imi permite totusi sa mi-o exprim. Scurtand comentariul, imi place mult postul tau referitor la "ea"! :D atat. Voiam doar sa-ti spun ca m-a impresionat placut.

    ReplyDelete