Feb 3, 2009

Meh doare capul

Ma bate durerea de cap suficient de grav incat sa-mi dau seama (din nou) de ce avantaje nemaipomenite poate avea aceasta durere pentru umanitate. Mai ales datorita influentei absolut pozitive care o are asupra rabdarii unui specimen. Respectiv reducerea exponentiala pentru treburi minore, si cresterea exponentiala pentru debitare de idei cretine. Desi am o vaga impresie ca omenirea de fapt nu poate beneficia de pe urma ideilor cretine. Pentru ca sunt cretine. Ca omul care le spawneaza de multe ori.
Durerile de cap par constiente. Cel putin in cazul meu. Apar cand ma simt bine dispar cand ma impacasem cu ideea. Si variaza in intensitate dupa o lege aparent sinusoidala cu variatie temporala alternanta. Adica din cand in cand si martea. Si incep sa pulseze daca vad ca reusesc sa fac ceva in timp ce se cramponeaza sa-mi sparga teasta, facand din mine o cutie goala de materie vie.
Dar azi nu ma doare suficient de tare incat sa ascult numai piese triste.
Am descoperit de altfel, ca un cercetator practic in devenire, remedii pseudo-naturiste. Usor tehnologizate ce-i drept.

Remediul 1 Abordarea new-age:
Muzica ambientala cuplata cu somn si liniste. Efecte de-a dreptul psihedelice. Poate produce in cazul durerilor de intensitate mare si efecte usor contrare, cum ar fi: paranoia, telekinezie spontana, telepatie violenta, violenta asupra peretilor folosind capul, invocarea tuturor divinitatilor cunoscute si trimitandu-le de unde au venit.

Remediul 2 Abordarea involutiv-barbarica:
Muzica alerta (tranceo-goa-electro-houseo-tehno) si exercitii fizice. Initial poate produce o amplificare a durerii de cap, dar odata cu eliberarea endorfinelor si transpiratiei in mod excesiv, elibereaza flagrant capul de dureri, oferindu-ti timp astfel si de partea fizica a materiei, cladind un corp sanatos si un cap nedureros. Efectele adverse includ cresterea agresivitatii odata cu masa musculara, pierderea rabdarii la meticulozitatea in calcule.

Remediul 3 Abordarea automobilistica:
Presupune o plimbare lunga (preferabil singur) noaptea pe strazile unui oras sau chiar nationale, ascultand nimic altceva in afara de motor si bezna noptii. Poate avea efecte halucinogene datorita pierderii notiunii de timp si spatiu. Efectele adverse includ accidente mortale, derapaje controlate, implicarea in gasti automobilistice, curse intre semafoare. Atentie deosebita la aceasta abordare, intrucat presupune un consum moderat spre inalt de combustibil fosil, care polueaza atat mediul cat mai ales portofelul.

Remediul 4 Abordarea maniacului:
Presupune jocul Counter-Strike sau orice alt shooter 3d compatibil pc-ului cu o conexiune broadband la net. Descrierea urmatoare poate fi considerata encodata cu un limbaj criptic virtualo-vulgar. Deci e cam asa: se ia un server de nubi, se intra si se rupe serveru-n doo pana iei ban. Dupa care se cauta alt server si se pwneaza alti nubi pana la ban. Se face rabojul de banuri colectate in ziua respectiva. O durere de cap severa presupune minim 5 banuri.
Efectele adverse includ alienarea mentala, dezvoltarea unei laturi violente, alienarea sociala, investirea unor sume absurde de bani in periferice (da gheiming fratello), dezvoltarea ideii ca jucatorul este un bun tintas, bun strateg si mai ales specialist in armament.

Remediul 5 Alcool.
Macar stii a doua zi de la ce te doare.

Remediul 6 Creasta.
Presupune urcarea pe o creasta muntoasa si parcurgerea unui traseu pe aceasta. Este demonstrat clinic ca scapa mintea rapid si urgent de orice durere de cap, indiferent de intensitate. Recomand creasta Pietrei Craiului pentru aceasta abordare. Efectele adverse au loc iarna cand fie devine foarte dificil traseul, fie exista pericolul de avalanse.



PS: Ghiciti ce remediu folosesc cel mai des.
PPS: Am mx518 si cont de steam.

3 comments:

  1. Io sincer cred ca joci minesweaper si asculti Florin Salam ( chiar , Rudarel de ce nu are un sufix pt nume, gen , Rudarel Ampulamare ? E prea cool , sau se subintelege ca are ? )

    Anyway , probabil ca nu te-ar mai durea capu' daca nu ai mai debita chestii gen Teif :| .

    ReplyDelete
  2. Procesul e invers. Mai intai ma doare capul apoi debitez chestii gen Teif.
    Si Rudarel n-are nevoie de sufix, are faima si respect indiferent.

    ReplyDelete
  3. http://img132.imageshack.us/img132/7659/clownsposter9yhcf4.jpg

    to help with the headache ;))

    ReplyDelete