Jan 20, 2009

HDS

HDS am denumit generic sindromul lipsei de imbratisari, desi in engleza suna mai bine (hug deficit disorder). Acesta apare ca un sentiment de raceala a bratelor inainte de a adormi, cand individul simte nevoia sa imbratiseze ceva animat sau inanimat (desi preferabil animat). S-ar putea sa sufar grav de pe urma acestei afectiuni, intrucat simt nevoia des sa imbratisez lumea. Planeta cu totul mai precis. Probabil sunt sentimente refulate care provin din prea multa violenta (fie ea si virtuala - vezi cs).
Dar ignorand asta descopar noi fraze de agatare in urma parcurgerii cursului de statica:
- Fata fata te fac o diagrama?
- Fata fata, iti arat un centru de rotatie absolut?
- Nu te supara, dar ai cea mai frumoasa diagrama de moment care am vazut-o vreodata.
- Si ... ai simetrie structurala?
- Vrei sa vezi ca ai mai multe grade de libertate elastica decat stiai?
- Cand te vad simt cum ma deformez in domeniul post-elastic.

Ignorand si asta ajungem in domeniul post elastic al deformatiilor cardiace cauzate de niste forte exterioare necunoscute in orientare si modul, unde singura salvare ramane ca deformatia remanenta sa fie suficient de mica pentru a permite o descarcare pe aceeasi curba de incarcare.
Cum iti dai seama ca vecinii nu te plac? Dau gauri in diafragma blocului timp de 3 ore (de la 9 la 12, perioada critica pentru somnul unui tanar student). Cum iti dai seama ca esti pe cale sa devii inginer? Ii injuri incluzand in vocabular "sa ti se blocheze burghiul in PC52-ul de 32 din armatura!!".

4 comments:

  1. Personal sunt adeptul frazelor : "Papushe , pot sa ma debitez in contul tau ? " sau "Ai cea mai misto uniune vaNala la care as adera non-stop. "

    ReplyDelete
  2. Deci nu mai dormi cu iepurasul de la mine? :( ala care are 2 ani , cam asa :( u`re cheating on her (sa zicem ca era iepuroaica, pt ego-ul personal :P )

    replica de agatat cu fanta nu mai e valabila? doar e zisa la cursurile de la constructii :D

    si ca tot predomina cuvantul diaree mai bine bagai pt peisaj si replica cu agatarea si cacarea data pe mess :D (recunoaste, ai ras)

    ReplyDelete
  3. iepurii aia doi sunt in drum spre glina ^^

    ReplyDelete
  4. stiam eu ca trebuia sa ii cazez la andu :D ma temeam insa ca vor fi saci de box :D deci tot la glina ajungeau . macar si-a satisfacut poftele baltazar :D

    ReplyDelete