Jul 29, 2009

Sunt slab.

Asta-i adevarul. Mai bine nu mi-a spus-o nimeni niciodata. Si nu pot fi de cat de acord. Poate nu fizic, dar sunt slab. Si doresc sa cuceresc lumea cu atitudinea asta.
Sa cuceresc lumea incercand sa impac pe toata lumea si sa nu renunt la nimeni. Niciodata nu mi-a placut ideea ca cineva trebuie sacrificat. Ca pentru armonie unii trebuie sa scindeze din grup. Ca pentru pace, trebuie sa te pregatesti de razboi. Asta e, se pare ca budismul m-a invins pana la urma. Si asa m-am certat cu toata lumea, si numai pufos nu ma mai simt. Din contra, cred ca-i prima oara cand sunt trist intr-un mod in care-mi vibreaza putin organismul.

Nu mai reusesc sa cotropesc demonii interiori. Ma trezesc macinat de ganduri si cu mintea pe asfalt. Si evadarea in acelasi timp nu mi-o doresc. Refuz sa accept realitatea probabil. Refuz sa cred ca m-am certat cu 2 prieteni buni simultan. Problemele sentimentale nu se mai pun, se autoinclud in stilul si viteza cu care e scris acest post. Cred ca-mi trebuie o betie crunta. Sau o orgie de sange in stilul unui lan atomic. Dar nu este perioada propice, si singur n-are niciun sens niciuna din aceste activitati. Sau varianta cu un drum nocturn lung si complet inutil pentru umanitate, dar poate util pentru mine. Dieta s-a lovit de un ventilator fiind acum compusa din strict o masa pe zi si sucul miraculos numit party maximum la greu. De fapt poate are sens faptul ca-mi tremura putin din organism, poate e de la cofeina din porcaria aia. Desi cofeina in general nu are efecte asupra mea. Dau vina pe mintea nelinistita si marcata de evenimente recente. Si culmea, sunt complet responsabil de toate aceste evenimente. Eu si numai eu. Si-mi recunosc si vina si responsabilitatea. Si rob zombie nu ajuta. Nici cs-ul ca nu am suficienta rabdare pentru el cumva. Cred in sfarsit ca partea de cs din mine este pe moarte. Intr-o stare comatoasa, astepand o mana sa o scoata din lumea cruda si s-o decupleze de priza fatidica. Test driveul e si el pe moarte, probabil m-am plictisit de insula oahu, de retinut eu nu ma voi duce in Hawaii, ca deja il cunosc pe dinafara.

Nu stiu eu prea multe dar ego-ul meu nu-mi mai sopteste ca sunt zeu. Din contra, acum face misto de mine.
Ma trezesc agasat de multe ganduri. Ma trezesc urand insecte. Ma trezesc cu dureri de spate.
Singura parte buna din toata ecuatia asta delicioasa e faptul ca momentan chiar nu mai am dureri atomice de cap. Desi presimt ca tocmai am cobit si ma va apuca una curand. Sau remediul miraculos inca este in sistemul meu ... si din pacate imi place prea mult unde e ca sa renunt la el ...

Cred ca mai alegoric nu pot fi. Sau direct. Sau sunt incoerent oricum as da-o si as intoarce-o. Nu este o perioada favorabila. Dar imi cer scuze tuturor oamenilor pe care i-am dezamagit intr-un fel sau altul. Promit ca de acum voi fi mai zeu. Si din pacate mai rau ...

1 comment:

  1. Ia hai nu iti mai cere scuze si baga-ti pula in toti ? Just my 2 cents .

    ReplyDelete