Jan 15, 2010

Breaking news

Ma doare spatele de crap. Suspectez ca titlul se poate transforma in breaking back!

3 comments:

  1. intr-adevăr esti intr-o mare incurcătură (probabil din cauza ignoranţei), dar nu-i nimic sunt aici să te luminez...
    chestia aia cu legatul picioarelor o moştenim de la strămoşii noştri necreştini şi bineînţeles că nu renunţăm niciodată la porcării, aşa suntem noi românii???, :(( a plecat de la lucrul practic că mortul, nemaiputând să-şi ţină piciaoele , ca sa nu fie răşchirate, au fost bineînţeles legate.
    dezlegarea ţine de prostie nu de viaţa veşnică a mortului pe care o va fi cîştigat-o cât timp a fost in viaţa asta.
    opririle făcute nu sunt atît de importante, dar ca sa nu se meargfa la biserică ca prostu îi mai faci o rugăciune , care nu ţine de locul în care se face. etc.
    ps + cerceteaza mai mult data viitoare

    ReplyDelete
  2. Oh noes, religious freaks are invading !

    ReplyDelete
  3. Deci legatul picioarelor se trage din ceva practic antic. Intre timp si-a pierdut din valabilitate cred, dat fiind faptul ca acuma putem transporta oameni in cutii de lemn.

    Partea cu mersul la biserica ca prostul pentru a mai face o rugaciune n-am inteles-o, presupune sa te intorci din drum catre cimitir din cateva in cateva minute sa mai faci o rugaciune? Am decriptat de la rude ca este chiar vorba de intersectii ca alegorie pentru drumurile vietii ce se intersecteaza. Sens, nu are foarte mult.

    Nu ai reusit sa ma iluminezi, sunt in continuare in bezna, dar fie vorba intre noi, mi se pare ca denota mai multa ignoranta sa zici ca-i prostie alegoria cu dezlegarea si deci eliberarea omului (indiferent de religie). Gnostic win.

    ReplyDelete