Nov 16, 2009

Cum am inceput sa-mi fac griji si sa urasc bomba

Azi am savarsit o premiera istorica.
Dupa lupte seculare pentru a ma da jos din pat (motivatia lipsind de cele mai multe ori pentru aceasta activitate, azi era prezenta din cauza predarii partiale) am ajuns in dus. Din dus inevitabil a trebuit sa execut manevra de a iesi din baie spre hol. Unde invariabil e mai frig. Si deodata mi-a venit ideea geniala. De ce n-as folosi feonul? Acest dispozitiv minune care nu l-am mai folosit de cand aveam plete? Si l-am folosit. Si practic in premiera sunt posibil singurul om de pe planeta care si-a uscat parul de pe maini cu feonul. Si picioarele. Si pieptul. Si spatele. Si chiar si fata. Nu-i nimic mai incantator decat un jet de aer cald in fata de dimineata. E ca si cum briza unei insule tropicale se abate asupra mea si-mi arata misterele ei erotice.

Si a fost bine. Recomand tuturor o uscare rapida si placuta. Si nu recomand iesirea direct afara pe balcon din dus, dezbracat. Intrucat desi poate e placut pentru vecini si fanele care sunt adunate jos cu pancarde si imi striga numele nonstop, poate fi un soc termic infect. Poate d-aia am un junghi intercostal de cateva zile. A naibii faima.

3 comments:

  1. ce?
    e unu,fane care sta cu o pancarda unde?
    i'm confused i need to work out.

    ReplyDelete
  2. Poate ar trebui sa-l invit la un vin fiert pe fane, ca o fi inghetat. Bietu de el tot timpu pe baricade acolo sa ma faca pe mine sa ma simt stapanul universului...

    ReplyDelete