Feb 9, 2009

Noo nu voo

Mi-am adaugat rulada de bloguri. Un amestec delicios de fantasme poze si o comunitate de berari.
Consumul excesiv poate dauna sanatatii. Imunitate se obtine in urma initierii in tainele mersului pe sticla intr-o singura mana cantand alfabetul lui rudarel (contine si semne).
Si acum realizez ca categorisirea aparatelor de zbor se preteaza bine si oamenilor.
Unii au motor si vor sa-si impuna vointa mediului si altora, avand strania impresie ca sunt in controlul propriului destin sau ca pot macar sa-si ia propriile decizii ce nu depind decat de cauzalitate pura (devine recurenta asta).
Unii sunt ultrausori si realizeaza ca-n viata nu totul este controlabil, cateodata vantul putandu-te duce oriunde vrei, cat timp il lasi sa faca asta.
Iar altii sunt planori, si nu incearca nici sa schimbe mediul in care traiesc nici sa-si impuna vointa lor asupra impulsului vital.

Desigur mai exista si erori in sistem si-n categorisirea asta, asa cum nimic nu este perfect. Pentru o dregere eficienta propun introducerea unui nou aparat de zbor fara motor, propulsat pur telekinetic de gaini oarbe. De ce gaini? De ce oarbe? Am lamurit deja aspectul filosofic al acestei intrebari depasite de societate si de propriu-mi blog.

And just in, un nou cuvant : cacuc. O combinatie inedita intre cacat si cuc. Intelesul este inca ambiguu.

No comments:

Post a Comment