Feb 1, 2009

Mituri urbane

In urma examenului sustinut la geotehnica, m-am gandit ca este un moment bun sa raspandesc niste zvonuri privind modul de desfasurare. Nu-s chiar zvonuri, intrucat s-au adeverit pentru unii. Sau cel putin asa se aude.

Unii spun ca atunci cand ajungi la proba orala, prima intrebare a profei este "Il cunosti pe Iacint?".
Unii spun ca atunci cand nu stii raspunsul la o intrebare, profesoara te da cu capul de perete. Are un raboj impresionant pana acum.
Unii spun ca Iacint Manoliu insasi este tinut in lanturi intr-un colt al catedrei, cu o barba pana-n brau, avand in mana un con de CPT (cone penetration test pentru cine n-a luat examenul), pe care-l loveste sanatos de planseu strigand "YOU .... SHALL NOT .... PASS!" cand studentul ascultat este tamaie.
Unii spun ca din cand in cand te va intreba daca ai vazut vreodata un SPT pe viu. (standard penetration test, tot pentru cei care n-au luat examenul)
Unii spun ca la fiecare 5 studenti, al saselea primeste o bucata de argila ca suvenir.
Unii spun ca respectiva argila provine chiar din fundatia lumii.
Unii spun ca au fost pusi sa guste pamant pentru a-i determina adhoc coeziunea si unghiul de frecare interna.
Unii spun ca argila are gust de jeleuri roz.
Unii spun ca jeleurile roz au gust de argila.
Unii spun ca altii spun prostii.
Altii spun ca tot in pamant ajungem.
Unii spun ca profa are un golem argilos pe care-l tine intr-un dulap. Acesta cateodata iese in timpul pledarii subiectului si pune intrebari ciudate. Gen "macaroanele cu branza pot fi considerate entitati vii?".

Zvonuri sau adevaruri? Cine va stii vreodata?

5 comments:

  1. bun, bun ...nu pot sa nu remarc asemanarea cu top gear..prezentarea lui stig, dar merge, mi-ai rapit un ras de copil mic

    ReplyDelete
  2. Avand in vedere ca spaghetele se pot aranja intr-o configuratie de fiinta divina (dupa crezul bisericii FSM), sunt sigur ca macaroanele, constituite dupa chipul sia semanarea spaghetelor, pot rasufla pline de viata.

    ReplyDelete
  3. EU STIU..CA AM DAT 4 EXAMENE CU EL...

    ReplyDelete
  4. Imi retrag comentu'ca totusi, nu inteleg cui ii este dedicat mitu' : profei sau lui Manoliu.Cat despre Manoliu, a fost o placere sa asist la cursurile lui.

    ReplyDelete