Feb 13, 2009

Concluzii random despre xuri si yuri

Am terminat de vazut toate 3 xmenurile. La rand. Nu ma pot abtine sa nu am mici comentarii despre ce concluzii se desprind din aceste filme brilliante (si benzile desenate din care deriva):

- Cei mai dotati intelectual mor intr-un mod deosebit de violent sau tragic, indiferent de contributia lor la evolutia omenirii.
- Inchisorile de plastic se pot realiza peste noapte. La fel si implanturile de metale indestructibile in pielea unui individ.
- Superabilitatile limiteaza perceptia obiectiva asupra propriului fizic. (baiatu cu lamele, desi putea sa taie si metale si beton, nu reusea sa-si taie parul de pe fata si respectiv cap)
- Tot telekinezia este puterea absoluta in univers.
- Niciodata sa nu bagi intr-un lagar un om care controleaza metalul.
- Acesti oameni luptau pentru libertatea celor care vroiau sa-i omoare. Ce tragic de nobil de epic de patriotism. Pacat ca distrugeau cam tot ce aveau in jur in aceste incercari.
- Tipa aia in albastru sunt convins ca este materializarea conceptului de femeie ideala. Intotdeauna alta, complet maleabila, cu o voce dubioasa de posedata, si mai ales, albastra cu parul rosu. Ce poti vrea mai mult de la o femeie?
- Picard e clar cel mai tare. Chiar si inainte sa moara da o fraza epica, demna de un capitan pe o vesela.
- Gandalf este pe invers. D-aia n-a luat-o pe tipa-albastra-care-a-devenit-tipa-normala-si-chiar-mai-frumoasa-decat-era-albastra cu el dupa transformarea respectiva.
- Corectie, Gandalf CHIAR ESTE pe invers. Didn't see that one coming. Si adaugand si prestanta din lotr, este si usor pedo. Pedobear approves.
- Gandalf era si xenofob, adaugam trasaturi, conturam un portret.
- Fata care trece prin pereti sunt curios daca trece si prin ea insasi. N-ar putea sa declanseze astfel o implozie si sa naruie natura universului?
- Baiatu cu aripi se simte complexat de faptu ca are aripi si d-aia poarta alb? Sa creeze o imagine angelica? Sau face asta doar pentru a atrage gagici cu stilul lui pur si inocent.
- Pustiu cu ochelarii trendi trebuie sa-si fi omorat parintii inca de la nastere. Si asistentele si medicii prezenti in incapere. Sau se asteptau la asta si i-au pus direct pe fata niste ochelari marca proPOLICE. Sa fie cel mai cul bebelus.
- Pustiu ala cu gheata tre sa fi fost cel mai popular din tot campusul, racea berile instant. Inclusiv atmosfera, daca era incendiara. Deci era si spargator de petreceri daca se enerva. Sunt convins ca melodia cu acoperisul in flacari nu i-a placut niciodata.
- 90% din mutantii din scoala de mutanti erau complet inutili. De fapt 90% din toti mutantii n-aveau niciun skill util (gen toad, ala paros si albastru, sabertoooooth, etc etc etc). Carne de tun.
- Tipa cu paru rosu care era 'al mai smecher' mutant suspectez ca era Carrie, inainte sa scrie despre ea stim-noi-cine-cel-despre-care-nu-vorbim-intrucat-a-facut-chestia-aia-nenorocita-si-marcanta-cu-clovnu-pennywise-the-dancing-clown.
- SR71 e avion de mutanti. Dar e usor de condus, daca si fata aia cu dunga alba poate sa-l aterizeze vertical (?!?).
- Daca undeva este un mutant, un alt mutant il va gasi.
- Cu motocicleta ajungi intr-un tinut indepartat mult mai repede decat cu avionul supersonic.
- Apa poate curge negravitational.
- Timpul se schimba, oamenii se schimba, S-klasse ramane de referinta.
- Mutantii recomanda mazda rx8.
- Cand nu stii ce sa faci, loveste peretii si raspunsul va veni.
- Tehnologia poate oricand sa se intoarca impotriva noastra. Sub forma unui mungo jerry cu lame in loc de maini.
- Orice dilema etica se rezolva cu pumni.

Si ca o concluzie finala: Nu pierdeti timpul cu prostii.

1 comment: