Jan 25, 2009

Vis dubios

Visez des. Visez mult. Uit foarte mult din ce visez. Dar cateodata visez cate ceva mai special. Mai un vis lucid, mai un vis in care traiesc intens un sentiment care nu se manifesta in viata reala (am visat ca eram indragostit de mai multe ori), si mai visez cate o traire care nu mi se intampla prea des.

Azi noapte am visat ca eram mort.

Dar in continuare visam. Vis partial lucid, ca stiam ca visez, dar eram convins ca eram mort in realitate. Chestia asta chiar ma speria temeinic, intrucat nu-mi puteam explica faptul ca visez. M-a lovit ideea ca sunt de fapt in visul altcuiva, si se pare ca tata imi era server. Eram in visul lui. Pe care l-am ocupat intr-un mod barbar si marsav, dar stiam ca el nu va tine minte si deci e mai ok decat la altcineva in vis.

Dar in continuare stiam ca eram mort. Si stiam ca fusesem omorat in propriul vis (am dormit in spasme, nu-mi amintesc visul in care eram omorat, cel putin nu cel de ieri). Si ca cine m-a omorat in vis si deci si in realitate cauta alte victime. Dar cum sunt un egocentrist tiran nu ma interesa cine m-a omorat, ci cum sa opresc omorurile. Si m-a traznit ideea sa creez in vis (tot in visul lui tata) o zona de siguranta. Un purgatoriu-buffer-firewall-etc-smt-smt-darkside in care fiecare entitate sa fie in siguranta. Desigur m-am gandit ca chestia asta nu poate fi facuta in visul cuiva, pentru ca la un moment dat se termina, asa ca aveam nevoie de ajutoare. Primul la care m-am gandit sa apelez a fost Andu. Pe care l-am flodat (desi cred ca doar telepatic) sa vina urgent in visul asta ca e groasa. Si intamplator Andu era ocupat, ca a venit abia dupa o ora. O ora in vis cel putin, dar este prima data cand mi s-a intamplat sa ma plictisesc teribil intr-un vis. Asteptandu-l pe Andu desigur. Ma uitam la ceas, ma jucam cu o carte, cu un pix, cu niste scaune, incercam sa mai schimb 2 vorbe cu tata, nimic, tot ma plictiseam.
Dar pana la urma a venit. Si era cam dezorientat de ce este in visul meu. Tin minte ca m-a intrebat "ba...ce caut aici?". Raspunsul lung si laborios nu-l mai tin minte, dar e practic explicatia de mai sus cu criminalul, forma de existenta in visul altuia samd. Andu concluzioneaza ca ne mai trebuie ajutoare, si-l contacteaza pe RnD. Care apare foarte rapid (cateva minute) si e la fel de dezorientat. De fapt tin minte ca parea chiar mai dezorientat, ca stiu ca are vise cam rar :) dar cu un briefing rapid a concluzionat si el ca ne mai trebuie ajutoare. Cineva mai prezent spiritual, si uite asa s-a ajuns la concluzia ca ar trebui sa fie si Ale prezenta. Si Ale apare aproape instant, si perfect in cunostinta de cauza asupra ideilor anterior expuse.

Cu andu rnd si ale ulterior in vis (ulterior dupa cateva secunde adica) concluzionam ca trebuie format un consiliu "al celor 6" pentru a face zona de siguranta mentala. Care avea si un nume dar acum imi scapa. Era ceva cu denumire usor britanica oricum. Irelevant, cert e ca ne-am asezat toti 6 (inca ma intreb cine erau ceilalti doi, ca nici asta nu mai tin minte, pareau sa fie in umbra, desi erau cunoscuti) pe niste scaune de bar dispuse circular si am inceput sa complotam cine si de ce ar vrea sa omoare oameni prin vis, cum sa cream zona respectiva samd.
Tin sa precizez ca nu eram foarte atent la discutiile respective intrucat ma tot gandeam ca odata cu rasaritul soarelui o sa mor de-a binelea, disparand si din planul asta de existenta, si deci timpul imi era limitat.
Ca ceva total neinteresant si random, cam tot atunci apar subit tatii (doar tatii din motive nexplicate) al celor din consiliu, care incep si ei sa speculeze vis-a-vis de subiectele abordate. Mai putin tata, care remarca faptul ca un bec din incapere (era un fel de showroom auto, nu tin minte daca am precizat) este ars, si purcede sa-l schimbe. Subit toti tatii prezenti simt nevoia sa-l ajute in aceasta schimbare de bec si abandoneaza scena. Si atunci se rupe filmul.

M-am trezit.
Eram viu.
Aveam si examen.

Cam asta a fost maretul meu vis de azinoapte, poate maine va fi unul mai distractiv.
De retinut lucruri noi incercate in acest vis: mind-blending, telepatie distanta constienta, sentimentul de moarte iminenta, constienta asupra mortii, suferinta spirituala, plictiseala teribila intr-un vis. Ultimul mi se pare genial.

PS: Am rulat, am luat 9 la examen. Sunt un zeu.
PPS: Se poate concluziona ca eram stresat si ca tata e inginer. Si ca mi-era dor de andu rnd si ale. Si ca vreau o masina (hence the showroom). Si ca eram speriat (legat de faptul ca pedobear imi citeste blogul).

5 comments:

  1. " si am inceput sa complotam cine si de ce ar vrea sa omoare oameni prin vis"...
    raspunsul este simplu: freddy kruger daca nu stii de unde sa il iei poti sa cauti filmul cel mai recent anume "freddy vs jason":))) enjoy!!!

    ReplyDelete
  2. Stiam bine de freddy. Putea fi insa si pennywise. Si bineinteles pedobear. Sau stresul, care omoara alegoric prin vis, omorand doar visele...

    ReplyDelete
  3. Adica de mine nu ti-e dor? Nu te mai citesc mah si te raportez la spam :P

    ReplyDelete
  4. Tehnic vorbind nici de andu nu-mi poate fi dor :D

    ReplyDelete
  5. aha, deci pentru a schimba un bec e nevoie de 6 tati. bun! :D

    ReplyDelete