Jan 26, 2010

Realizare subita

Nu stiam de ce-mi pare cunoscuta pozitia in care unele tinere domnisoare respectabile isi tin geanta ancorata de mana. Acum m-a lovit direct in moalele capului in timp ce faceam dragonul de lego de pe birou sa danseze pe beatles - all my loving. Dragonul are exact aceeasi pozitie a membrelor de sustinere a gentii louis vuitton. Daca asa se scrie, nu stiu, nu-s suficient de plimbat in lume, noptile mele se rezuma la quakeuri pasionale pe siteuri obscure cu necunoscuti la fel de adorabili si de prietenosi ca o gasca de huligani beti morti.

Totusi descoperirea este epocala si are implicatii de proportii in lumea suburbana, acest dragon fiind capabil sa influenteze moda si pozitia tinerelor domnisoare. Suspectez ca daca-i modifica lego pozitia membrului s-ar putea obtine o reducere a cazurilor de circulatie taiata in membrul drept in randul tinerelor domnisoare respectabile (aceleasi tinere domnisoare respectabile, plus minus una).

Nu-mi dau seama de ce mi-a scapat asta pana acum, caci teribila bestie plastificata zace de ceva vreme pe birou, si in timp ce incerc sa asimilez informatii noi (practica reunita sub denumirea generica de invatat) oricum ma jucam cu el, incercand sa-i patrund dincolo de forma, in esenta fiintei. Sa vad ce exact l-a creat si dupa ce inspiratie. Si de ce anume pare asa de simpatic desi se vrea a fi o bestie salbatica mitologica? E adorabil, daca ar fi full scale l-as adopta ca animal de casa. Nu stiu insa cat de pufos ar fi, ca daca are sange rece nu poate fi pufos, chiar daca scuipa flacari. Dar daca are sange cald si e mare si pufos? Ar fi cel mai marfa animal de casa inventat vreodata. De departe. Mai bun ca un caine la protectie, mai inteligent ca o maimuta de la nasa (sper), si mai pufos decat o pisica supradimensionata.

Da, dragonul ar fi animalul meu de casa preferat.

No comments:

Post a Comment