May 21, 2009

Poate, dar nu se poate demonstra

Am ajuns sustinator al lui Jagger, pentru ca nu poti obtine intotdeauna ceea ce vrei. Dar obtii ceva de care ai nevoie. In asta inca n-am ajuns sa ma incred, dar poate stie el ce stie, intrucat e mai batran si mai rock decat voi fi eu vreodata. Rock, ca poate la varsta o sa-l depasesc. Si astfel se pare ca mareata expeditie in china a fost anulata. Poate este din motive economice, si astfel criza a ajuns in sfarsit sa ma afecteze si pe mine si in alte moduri decat cele pozitive (faptul ca il vad pe tata mai relaxat mi se pare un lucru bun). Imi pare rau sincer ca nu pot sa ajung la insecta zburatoare de pe perdea s-o omor, ca ar insemna sa ma opresc din scris si sa fac o manevra de sarit peste masa, daramand cu sanse maxime doza de dr pepper si jeleurile cu ursuleti acoperiti in zahar (yum!). Dar mai rau imi pare ca nu ajung in tibet anul acesta. Si asta nu pentru ca nu pot, ci pentru ca nu e la fel de comod precum o intoarcere epica dintr-o tara minunata. Ar fi completat experienta, ar fi fost ceva mai palpitant, si nu as fi simtit-o ca o greutate moarta, fiind parte a unei intoarceri dintr-un loc in care am fost cu treaba. Turismul exterior inca nu ma atrage in mod deosebit ca scop in sine, si asta pentru ca-mi plac meleagurile natale. Nu chiar bucurestiul dar restul locatiilor sunt spectaculoase.

Exista multiple parti bune totusi in anularea maretei expeditii. Cum ar fi faptul ca pot sa mai fac excursii vara prin tara. Deci putem vedea maramures, orientali, delta, etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc. Multiple etc-uri au aparut in timp ce-i aratam lui fratimiu insectoidul ce ma deranja. Attention deficit disorder added to hug deficit disorder. O alta parte buna ar fi faptul ca ar exista posibilitatea sa ma duc in tunisia. O alta parte buna ar fi faptul ca s-ar intrevedea necesitatea apasatoare a unui alt autovehicul in ipoteza independentei transportului personal interfamilial. Suna mai coerent la mine-n cap decat pe pagina asta. De asemenea o alta idee foarte geniala este un lan adevarat, nu de 2-3 zile ci de 5-7 zile. Asa, cu diablo cu tot. Lumea se cere salvata. Salvata si iesita chiar.

Pana una alta insa exista ideea importanta si pe care nu ezit s-o flodez in directia cunoscutilor cu balul mascat de la arhitectura. Cu tema SF-Fantasy. (apropo, cine stie de unde imi pot lua o casca de stormtrooper pana pe 30 cand e balul prv me urgent)

Tocmai am luat o viata. Cea a insectei care ma agasa mai devreme. Si acum imi pare rau. Pacat ca nu pot iubi cu adevarat toate creaturile de pe aceasta planeta. Incepand cu oamenii si pe locul 2 insectele. Cred ca mi se trage din starship troopers, unde numai o insecta moarta este o insecta buna. Citat tradus adliteram intr-un mod barbar si fara drepturi de autor. M-am defectat ca masina de ucis. Am devenit un fel de masina de ucis stricata, probabil cu filtrul blocat cu calcar din apa dura, si calgon-ul e scump, mai ales in criza economica, si cand lagul creste si pe servere se lasa linistea mormantala, nu pot decat sa ma oftic ca a inceput sa se blocheze test driveul si nu mai pot controla nici monstrii mecanici virtuali. Si aproape atinsesem 30.000 km virtuali. Cred ca la 100.000 voi primi un mare mesaj pe ecran "WELL DONE, YOU HAVE NO LIFE AT ALL". Si tot mi-ar face placere, intrucat imi place sa conduc, chiar si virtual. Mi-am dat seama ca am tendinta cand merg pe jos sa schimb viteze. Si chiar sa pun si avarii cand ma opresc subit.
Si cumva tot ma apasa sentimentul de pufosime extremista. Cred ca partea mea malefica ma vrea tuns la chelie pentru a compensa. Si ca fapt divers da, parul chiar bruiaza din interactiunea cu cerul si fortele superioare. E ca un scut protector, pufos, care imi invaluie partea cerebrala, tinand-o departe de manifestari si ganduri oculte. Nu poate fi o coincidenta faptul ca nu mai am mana cu faptul ca sunt pseudo-pletos. Desi, trebuie sa recunosc, mana nu mai am de ceva vreme. dar nici n-am mai avut multa nevoie, intrucat vointa universului este bolnava si cumva ma place. Desi nu indeajuns incat sa ma trimita in tibet, dar oricum.

De retinut si rezumatul pe scurt al mega-orgiei textuale expusa aici:
Cateodata e bine sa tintesti un scop in sine si nu un scop ascuns legat de scopul declarat.

PS: Zabiela + dr.Pepper rulz. Ma intreb in ce are pepper doctoratul dat...

1 comment: