Mar 29, 2009

Fluff

The wizard behind the wall of sleep awakes in the black sabbath only because something bit his finger in a sleeping village. What a wicked world, damn the war pigs for making me paranoid, too paranoid to live in this planet caravan. Iron man, where are you to save me from my electric funeral, for i have been touched with the hand of doom while eating a rat salad! And now i know, for jack the stripper told me that fairies wear boots.

Dar trecand peste asta si galopand prin desert pana mi-a cazut gemu mi-am dat seama ca narghileaua n-are niciun efect deosebit. Este doar un motiv pentru a te aduna intr-un cerc si pentru a semnala ce forme poti face din fum. Dar nu exista forma fara fond zicea cineva. Si nici fond fara ten. Sau ten fara nine. Sau nine fara nina. Sau nina fara simone si al naibii pacatos.

Fapt alarmant: Smokey the bear e in cardasie cu Yogi si Pedobear! Planurile lor pufoase au fost dejucate! Nu se mai pot ascunde dupa gheara. Nu mai pot nega adevarul adevarat. Nu mai hotaraste nimeni la mine in restaurant, au plecat toti acasa in vacanta sa-si vada plodul tinut in beci si batut in mod regulat cu cheia tubulara de 13 peste fata, dar numai dupa ora 5 sa nu vada soarele atrocitatile ce se petrec sub ale lui raze calde si blande, dadatoare de viata, moarte, cancer de piele si bronzuri pentru fete frumoase, si dungi stranii pentru zebre. Nu se mai poate tine seama de acesti factori, pentru ca seama si-a atins limita de curgere si palierul este limitat la o valoare infinit ezimal de mica, partial neglijabila, daca te cheama Vasile si stii sa faci clatite mai ales. Altfel te cheama altii si ai treaba si n-ai de ce sa citesti asta. Deci Vasile ai exclusivitate la citit acest sir de pixeli dubiosi pe moarte, sfartecati de viata nemiloasa ca un caine pe autostrada sfasiat de un ligru turbat scapat dintr-un camion de ligrii de import fabricati in polonia si adusi la noi pe bani de covrigi calzi vanduti in piata de o baba necurata cu sufletul mai pur decat un detergent de vase lichid precum apa limpede de cristal de vazut dusmanii la distanta daca esti vrajitor si ai si prajitor in cuptor si-n cap un topor la naiba ma omor.

No comments:

Post a Comment