Jan 23, 2009

Relativitate

Ajung la concluzia trista ca nu sunt din dimensiunea asta. Romantismul a murit. Ultima incercare a-l invia a fost tendinta emo-satanica. Avand suficiente motive romantice (negru, lumina lunii, sacrificiul, suferinta, conditia omului de geniu, societatea cruda, etc) poate fi ultimul bastion al romantismului. Si e trist. De ce sa omori un curent? De ce sa omori niste idealuri doar pentru ca sunt intr-un trend mort? De ce sa generalizezi ca totul devine pragmatic? Ma indoiesc, cred ca acum urmeaza marea reinviere a romantismului. Bine, poate mi se trage de la muzica porno care inca o ascult la ora asta, dar ideea ca exista un alter ego creat simetric, o entitate care sa te completeze, un ghid spiritual samd parca nu vreau sa dispara precum un fum in ventilatorul vietii.

Ca idee, am ajuns si la concluzia ca o consola trebuie ignorata in calculul static pana la diagrama M finala, unde intra aplicand idei de static determinare, gen incarcare x distanta. Altfel nu-mi explic cum se rezolva. Ma seaca ideea asta. L-am si intrebat pe profesor cum se rezolva si mi-a zis sa ma uit in cursul de static determinate. Asta dupa ce in primul curs a tras concluzia ca nu se poate baza pe nimic din cursul anterior. Asta nu poate fi decat relativitate. Sau ipocrizie pe fata. Si pe spate. Si nici nu mi-a dat placinta!

Si ca sa nu uit, concluzii random:

- Mario e simbol comunist.
- Strumfii sunt de asemenea comunisti.
- De ce ai fuma substante care nu-ti dau niciun sentiment?
- Banii nu aduc fericirea, insa pot aduce linistea.
- Linistea se poate obtine prin ignoranta si nurofen.
- Ignoranta se poate cumpara.
- Cercurile nu sunt de fapt cercuri (mai ales in autocad).
- Nu poti da lama unui admin fara sa iei ban.
- Maine ma rad in cap.

4 comments:

  1. "dar ideea ca exista un alter ego creat simetric, o entitate care sa te completeze, un ghid spiritual samd parca nu vreau sa dispara precum un fum in ventilatorul vietii."...
    daca te completeaza atunci este antisimetric,pentru ca daca ar fi simetric ai fi tu care te privesti fix in ochi...a da romantismul nu e mort ci doar asa pare la fel ca si punkerii"punk not dead"...trebuie sa realizezi ca simbolurile romantismului au fost inlocuite de exemplu: melodiile care impun un mood relaxat sunt inlocuite cu "fernando de la cartansebes" pentru a intelege exact fata ce vrei de la ea ; o floare oferita= o plimbare in mall(la alegere care) ; o plimbare romantica prin parc=o plimbare cu masina fie ea mercedes (cu 500000 km din germania)sau dacie din '88 evident tunata sau chiar,de ce nu un peugeot 206:); cdre ca s-a inteles ideea...oricum romantismul nu e pe cale de disparitie,iar daca e cu siguranta nu e vina barbatilor:) ci mai degraba a femeilor carora daca le reciti o strofa din eminescu o sa zica ca nu stiu din ce manea sunt versurile, ca sa nu mai zic daca te pune dracu sa i le zici in engleza pentru ca vei putea citi pe fata lor un imens:"aaaaaaaaaaaaaa"...deci mihai join us in curentul pragmaticilor...

    ReplyDelete
  2. Deci tu sustii ca pur si simplu romantismul s-a manelizat ? In cazul asta prefer sa cred ca a decedat si acum putrezeste intr-un sant dupa ce a urinat pe el un aurolac care tocmai a baut 3 sticle de "Burger" .

    Si da , partial e si vina barbatilor , pentru ca e mai usor sa ii fluturi in fata proastei un teanc de bani decat sa citesti un Eminescu .

    ReplyDelete
  3. Xanax aduce si el linistea. Si ignoranta poate aduce un tip de liniste.

    ReplyDelete
  4. Nu inteleg cum ajungeti de la o discutie despre romantism la fete de agatat in club sau doamne fereste ... Xanax? De aici moare romantismul, ca dintr-o discutie aparent ambalata aiurea, daca stai si ai rabdare sa o analizezi ascunde multe lucruri care pot fi discutate si rediscutate. Pentru unii aspectul romantic al vietii este intamplator, pentru altii este un tel, pentru majoritatea este un rau necesar care trebuie sa se intample cel putin o data. Ideea frate este sa nu ajungi la concluzii de la varsta asta. Mai ai multe care ti se pot intampla si o sa se intample, o sa vezi. Nici cand o sa ai 70 ani si 20 de stranepoti tot nu o sa poti sa tragi concluzii asa ferme pe un subiect atat de vag. Si nu gandi doar dintr-o singura perspectiva inginereasca, uita de realitatea imediata ca sa intelegi aspectele astea. Nu vin peste noapte, nu apar de nicaieri - trebuie sa fie situatii speciale, oameni speciali, ocazii speciale. Cat timp aspiri la el, scoate el capul din toata marea asta emo-satanica :D.

    Cu cat mai putin xanax cu atat mai bine!:D tru

    ReplyDelete