Jan 12, 2009

Castorii revin. Partea II (doi)

Partea doi din epopeea castorilor ucigasi incepe intr-o mica localitate din romania, numita generic bucuresti. Unde studentii la constructii aveau un proiect la lemn. O grinda. Dupa lupte generice non-epice si chiar plictisitoare, unii au izbutit sa dimensioneze elementele constructive ale grinzii din lemn. Dar nu apuca multa apa sa treaca prin canalizare caci nevastuiciile turbate supravegheaza constant operatiunile terestre, si cum o grinda din lemn punea in pericol planurile unui nou baraj, acestea au alertat pe liderul neinfricat al castorilor, Castorus Lex. Acesta lua decizia sa atace studentii in momentul cel mai vulnerabil, atunci cand defecheaza. Si nu doar parsiva fu aceasta idee ci chiar infecta, modalitatea de atac fiind prin insusi sistemul de canalizare al oamenilor.
O liniste infundata cu manele pe fundal intr-un cartier linistit dadea semne ca ceva nu este in regula. In special in regula castorilor. Un tipat castoricesc si castorii castoricisera la castorit, castorind totul in jur. Victimele sunt multe si numarate doar de statisticieni plictisiti carora nu le mai merge solitareul. Sangele a improscat toate wcurile, fiind o situatie cam de cacat. Acesta nu a fost decat inceputul, castorii retragandu-se neraniti in padurile dese din imprejurimi, asteptand cu sfintenie noul ordin al tiranului Castorus Lex. Numai o mana de fier ne poate alia in aceste circumstante impotriva duJmanului comun. Numai un singur om ne poate salva. Sau un indrumator de constructii agricole.
And yes Diane, i still got wood!

1 comment:

  1. apreciez imaginiatia debordanta. Intr-o facultate tehnica, mai rar gasesti oameni care sa faca asemenea analogii. bv :))

    ReplyDelete